Duyuru : Atatürk Üniversitesi Ders Kayıt İşlemleri
16 Ağustos 2017 Çarşamba

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü arasında ortak yürütülen Matematik Eğitimi, Sınıf Eğitimi ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (2017-2018 Güz Dönemi  Yeni Kayıtlanan dahil değildir.) tezli yüksek lisans programları kapsamında Atatürk Üniversitesinden alınması gereken derslerin dönem kayıt işlemlerinde değişiklik yapılmıştır.

Bu nedenle; Atatürk Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünce açılmış olan derslere 2017-2018 Güz döneminde kayıt yaptırması gereken öğrencilerin (Ortak protokol gereği mezun olabilmek için en az 3 dersin Atatürk Üniversitesinden alınmış ve başarılı olunması gerekir) en geç 01 Eylül 2017 tarihine kadar (http://obs.atauni.edu.tr/Kullanici/KullaniciOlusturma.aspx)  adresinden yeni bir kullanıcı adı ve şifresi oluşturmaları gerekmektedir. Atatürk Üniversitesinde daha önce kaydı olan öğrenciler mevcut kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme giriş yapabilirler . Ön kayıt yaptıran (Kullanıcı adı ve şifresi oluşturan) öğrencilerin  kayıtlarının kesinleştirilmesi için ön kayıt formunu sosyalbilimler@bayburt.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.  Daha sonra alınması gereken dersler öğrenci ve danışman tarafından belirlendikten sonra Atatürk Üniversitesi öğrenci bilgi sistemi üzerinden 11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında öğrenciler tarafından yapılacaktır. Ortak Yürütülen programa kayıtlı öğrencilerin Her iki üniversitenin Akademik takvimini takip etmesi gerekmektedir.

18-22 Eylül 2017 tarihleri arası Ekle-Bırak haftası ve süreçte öğrenciler kendileri ders seçimi yapamayacaklar. Sadece Danışmanlar ders ekleyip bırakabiliceklerdir.

Yukarıda belirtilen işlemleri zamanında yapmayan öğrencilerin dönem kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.

Kayıt İşlemleri görseli için Tıklayınız.

Tekil Ziyaret : 333
Toplam Ziyaret : 1119